SALİHLİ TİCARET BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK
SALİHLİ TİCARET BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK
Salihli Ticaret Borsamız, Salihli ve Kula ilçelerindeki ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 700 öğrenciye mont yardımında bulundu.
Yetiş Aksoy Başkanlığı’ndaki Salihli Ticaret Borsamız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'mizin katkılarıyla ihtiyaç sahibi 700 öğrencimizin kış aylarında üşümemeleri amacıyla başlatmış olduğu mont yardımı başladı. Salihli ve Kula’daki ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine yardımların ulaştırılması için montlar okul yetkililerine teslim edilmeye başlandı.
Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, "eğitim yardımı" kapsamında 2 ilçemizde her yıl talep doğrultusunda öğrencilere mont yardımı yapıldığını vurgu yaparak "Daha güçlü yarınlar için gençlerimize verdiğim destek ve bu yöndeki çabamız devam edecektir." dedi. Başkan Aksoy; “Borsa olarak eğitime verdiğimiz destek imkânlarımız ölçüsünde aralıksız devam edecektir. Salihli ve Kulada eğitim gören öğrencilerimizin montlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyoruz." dedi. Salihli Ticaret Borsamız hizmet binasında düzenlenen mont teslim törenine Borsamız Meclis Başkanı Osman Kurt, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Arı katıldı.