TOBB BAŞKAN YARDIMCISI VE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ENDER YORGANCILAR, SALİHLİ TİCARET BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

Toplantıya Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Yazgan, Yönetim Kurulu Üyeleri Eşref Arı, Armağan Karaman ve Genel Sekreter Turan Yalçın katıldı.
Gerçekleşen toplantıda, ülkemizde ve bölgemizde yaşanan güncel ekonomik gelişmeler, ekonomideki ortak sorun ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bölgemiz üreticilerinin yaşamış oldukları sorunları dile getiren Başkan Aksoy, Üreticilerimizin bin bir zahmetle yetiştirdikleri ürünlerinden para kazanamadıklarını hatta ürünlerini satamadıklarından dolayı zarar ettiklerini ve bölgemiz ekonomik şartlarında yaşanan zorlukları yetkililere iletilmek üzere Sayın Yorgancılara iletti. Başkan Aksoy, Salihli Ticaret Borsasının güncel faaliyetleri hakkında da detaylı bilgiler verdi. Borsamız yetkilileri, TOBB Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler. Ziyaret sonunda Başkan Aksoy, Sayın yorgancılara plaket takdim etti.