YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ YETİŞ AKSOY, KÜTAHYA TİCARET BORSASI YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Başkanımız Yetiş Aksoy’un katılım gösterdiği Kütahya Ticaret Borsası Yeni Hizmet Binası Açılış Töreni, Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya Valisi Musa Işın, Protokol Üyeleri, Oda-Borsa Yönetim ve Meclis Kurulu Başkanları ve Borsa Üyelerinin Katılımıyla gerçekleştirildi.

Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’in ev sahipliğindeki törende konuşmaların ardından kurdela kesildi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından daha sonra bir ‘hayırlı olsun plaketi’ takdim edildi.

Daha sonra hizmet binasında incelemelerde bulunan Hisarcıklıoğlu, temsili buğday alım işlemi gerçekleştirdi. Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışının ardından istişare toplantısı gerçekleştirildi.