SAGREX TARIM FUARI 20-22 EYLÜL'DE SALİHLİMİZDE YAPILACAKTIR TÜM KATILIMCILARIMIZI BEKLİYORUZ
Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, 20-22 Eylül 2024 tarihleri arasında ilçemizde gerçekleştirilecek olan Salihli Ticaret Borsasının da destek verdiği SAGREX Salihli Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarına tüm katılımcıları davet etti.
 
Başkan Aksoy; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2024 Fuar takviminde yer alan Salihli Ticaret Borsamızın ve ilçemizde birçok kurum ve kuruluşun destek verdiği 20-22 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan SAGREX Salihli Tarım fuarları ile tarım paydaşlarını stantlardaki yeniklerle buluşması açısından önemli bir fırsat olacaktır.  Salihli’miz başta olmak üzere, Manisa merkez ve ilçeleri, çevre il ve ilçelerde tarım ve hayvancılık sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirme hedefindeyiz. Hızla gelişen tarım ve hayvancılık teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren üretici ve tedarikçilere yeni ürünlerin tanıtılması, bölge çiftçilerinin yeni teknolojilerle modern tarıma geçmesi, ticari ilişkilerin kurulması, bölgeye yeni yatırımların yapılması hedeflenmektedir. Tarım ve hayvancılık sektöründe önde gelen kurum ve kuruluşlar, üreticilere ve çiftçilere fuar süresince sektöre yönelik panel ve söyleşilerle çözümler üretmeye çalışacaktır. Tarım ve hayvancılık sektörünün sürdürülebilir kılınması, geliştirilmesi ve üretimin arttırılması yolunda firma ve üreticileri bir araya getirecektir. 
 
SAGREX Salihli tarım, hayvancılık makinaları, teknolojileri ve yem fuarının çiftçinin ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağı kanaatindeyim. Tarım ve hayvancılık sektöründe önde gelen kurum ve kuruluşlar, üreticilere ve çiftçilere fuar süresince sektöre yönelik panel ve söyleşilerle çözümler üretmeye çalışacaktır. Tarım ve hayvancılık sektörünün sürdürülebilir kılınması, geliştirilmesi ve üretimin arttırılması yolunda firma ve üreticiler bir araya getirilecektir. Tarımın tüm paydaşlarının ve vatandaşlarımızı fuar alanına katılımlarını bekliyoruz. Fuar organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese ve fuara destek sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarımıza, katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. İlçemiz ve bölgemiz tarım ekonomisine katkı sağlayacak SAGREX Salihli tarım, hayvancılık makinaları, teknolojileri ve yem fuarının Salihli’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.