SALİHLİ ZAHİRECİLER SİTESİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YEM YARDIMI
SALİHLİ ZAHİRECİLER SİTESİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YEM YARDIMI
Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir ve ekibinin koordinasyonunda deprem bölgesinde bulunan hayvan yetiştiricilerinin yem ihtiyacı için zahireciler sitemizde yardım kampanyası düzenlendi.  
 
Salihli Ticaret Borsası olarak Salihli Zahireciler sitesinde bulunan yem toptan ticareti ve süt toplayıcılığı yapan üyelerimizin destekleriyle deprem bölgesinde bulunan hayvan yetiştiricilerimizin yem ihtiyacını karşılamak için yardım kampanyası başlattık.  Düzenlenen yem yardım kampanyası kapsamında yem yüklü 2 kamyon deprem bölgesine doğru yola çıktı. 
 
Bir olacağız, tüm zorlukları birlikte aşacağız diyen Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy; “Deprem sonrası yem satış noktaları ve yem fabrikalarının tam olarak faaliyet gösteremediği ve hayvanlar için yem ihtiyacını karşılayamadıklarını biliyoruz. Deprem bölgesinde yaşayan çiftçilerin acil ihtiyaçları arasında yer alan hayvan yeminin temini noktasında elimizden geleni yapmaktayız. Zor durumda kalan depremzede hayvancılarımızın yarasını sarmak amacıyla başlatılan yem yardım kampanyasına destek olan üyelerimize, esnafımıza ve katkısı olanlara çok teşekkür ediyoruz.” dedi.