SALİHLİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINDAN BORSAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
SALİHLİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINDAN  BORSAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Salihli Ticaret Borsamız Meclis Başkanı Osman Kurt, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Yazgan, Armağan Karaman ve Kahraman Karanfil, Meclis Üyelerimiz Hasan Hüseyin Akkaya, Eşref Arı, Murat Agaya ve Genel Sekreter Turan Yalçın Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Samet Balgönül ve ekibini borsa hizmet binasında karşıladılar.

Kurumlarımızdaki görevlerin büyük bir sorumluluk gerektirdiğini vurgulayan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Samet Balgönül, Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve ekibine görevinde başarılar diledi.

Şoförlüğün büyük bir sorumluluk gerektirdiğini özellikle toplu taşımanın önemli bir kamu hizmeti olduğunu ifade eden Başkan Aksoy ziyaretlerinden dolayı Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Samet Balgönül ve ekibine teşekkür etti.