SALİHLİ TİCARET BORSASI SEÇİMLERİ SEÇİM KURULU GÖZETİMİNDE TAMAMLANDI
SALİHLİ TİCARET BORSASI SEÇİMLERİ  SEÇİM KURULU GÖZETİMİNDE TAMAMLANDI
Salihli Ticaret Borsası ilk meclis toplantısını borsa hizmet binasında tam katılımla gerçekleştirdi.
Meclis toplantısının ardından Seçim Kurulunca meclis asil üyeliğine seçilen meclis üyeleri, Seçim Kurulu gözetiminde Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, TOBB Delegesi, Disiplin Kurulu asil ve yedek üye seçimlerini tamamladı.
Meclis Başkanı Osman Kurt, Meclis Başkan Yardımcısı Hüsamettin Aladağ, Katip Üyeliğe İbrahim Kesici seçildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Melih Yazğan Hasan Hüseyin Leblebici, Armağan Karaman ve Kahraman Karanfil seçildi.
Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy yaptığı açıklamada; "Her şeyden önce Salihli’mize ve Ticaret Borsamıza seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Üyelerimizden aldığımız güç ile meclis ve Yönetimimize katılan yeni arkadaşlarımla kaldığımız yerden Salihli’mize ve üyelerimize katkı sağlayarak tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Tüm amacımız yaşadığımız kente kurumumuz ile birlikte üyelerimize hizmet etmek. Önümüzde tamamlanması gereken ve yeni yapacağımız projelerimiz var. Ekibimle birlikte güzel işlere imza atacağımıza eminim.” diye konuştu.