BORSAMIZ MECLİS SEÇİMLERİNDE TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINACAK YETKİ BELGESİ HK.

BUGÜN SAAT 10.00 İLE 17.00 ARASINDA YAPILACAK OLAN BORSAMIZ MECLİS SEÇİMLERİNDE OY KULLANACAK OLAN TÜZEL ŞİRKET YETKİLLİLERİ VE KOOPRETİF YETKİLİLERİ SALİHLİ TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜĞÜNDEN YETKİ BELGESİ ALMASI GEREKMEKTEDİR. BİLGİLERİNİZE

 

 

 

TİCARET SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ DİLEKÇE 1 (TIKLAYINIZ)

 

SALİHLİ TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜNE

 

 

…….…………sicil nolu …………………………...…………………………………………... ünvanlı şirketimizin tescil edilmiş ana sözleşmesi gereğince, şirketimizi temsile ve bağlayıcı işlem yapmaya yetkili olan …………………….……………………………….TC kimlik nolu …………………………………………………………. 03.10.2022 tarihinde yapılacak Salihli Ticaret Borsası organ seçimlerinde şirketimiz adına oy kullanacaktır.

            Gereğini rica ederim.

 

Dilekçe Örneği   (TIKLAYINIZ)

 

SALİHLİ TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜNE

 

....................................sicil nolu .......................................................................................ünvanlı şirketimizin tescil edilmiş ana sözleşmesi gereğince, şirketimizi temsile ve bağlayıcı işlem yapmaya yetkili olan TC Kimlik nolu .......................................................................................... 03.10.2022 tarihinde yapılacak Salihli Ticaret Borsası organ seçimlerinde şirketimiz adına oy kullanacaktır.

Gereğini rica ederim.

 

 

Kaşe,Tarih,

Yetkili İmza Sahiplerinin

    Adı Soyadı ve İmzaları

 

 

Not : Dilekçeler; münferit yetkiye sahip olanlar tarafından tek başına, müşterek yetkiye sahip olanların ise tümü tarafından imzalanır.