SALİHLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ YETİŞ AKSOY; "YENİ AÇIKLANACAK DEVLET DESTEKLERİNDEN HİBE ALMAK İSTEYEN TÜM YATIRIMCILARIMIZI BORSAYA DAVET ETTİ
SALİHLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ YETİŞ AKSOY;

 

SALİHLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI YETİŞ AKSOY; “YENİ AÇIKLANACAK DEVLET DESTEKLERİNDEN HİBE ALMAK İSTEYEN TÜM YATIRIMCILARIMIZI BORSAYA DAVET ETTİ

 

16 Kasım 2021 salı günü saat 14:00’da Salihli Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları Hibelerinin verileceği sektörler hakkında bilgilendirme semineri’ düzenlenecektir.

. Manisa İl Tarım yetkilileri tarafında yeni açıklanacak devlet destekleri hakkında bilgiler açıklanacak. Karşılıklı ikili görüşmelerin yapılacağı seminerde yatırımcıların soruları yetkililerce cevaplanacak.

 Toplantıda ilimizde yapılabilecek hibe başvuru konuları ve detayları hakkında bilgiler verileceğini belirten Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy yatırım yapacaklar için bu programın büyük bir fırsat olduğunu, projelerde %40-70 oranında destek verildiğini belirtti.  Başkan Aksoy; “Artık dünya genelinde kaliteli ürün isteniyor. Dolayısıyla bizim bunu eski teknolojilerle karşılama imkânımız ne yazık ki yok. Bu nedenle hem dünya standartlarına ayak uydurmamız gerekiyor hem de üretimimizin kalitesini artırmamız gerekiyor. Bu noktada KKYD, Türk çiftçisinin, köylüsünün, kadınının, gencinin derdini anlayan, ona çözümler üreten, danışmanlık hizmetlerine katkı sağlayan bir durumda vatandaşlarımıza destek vermekte. Yapılacak olan yatırımlarımız da KKYD’nin bu anlayışla üretimimizi daha modern bir noktaya taşıyacağını görüyorum. Düzenleyeceğimiz bu seminerle tarıma dayalı ekonominin rekabet gücümüzün yükseltilmesi, gelir ve istihdam imkânlarımızın artırılması ve çeşitlendirilmesini hedeflemekteyiz. Yeni açıklanacak devlet desteklerinden haberdar olmak ve bu fırsatlardan yararlanmak isteyen tüm yatırımcılarımızı seminere katılımlarını bekliyorum.” Diyerek tüm yatırımcıları seminere davet etti.