BORSAMIZDA CANLI HAYVAN VE KASAP SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 BORSAMIZDA CANLI HAYVAN VE KASAP SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

          Salihli Ticaret Borsası canlı hayvan ve kasap sektöründe faaliyet gösteren üyeleriyle Sektör İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy başkanlığında yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mevlüt Özer ve Armağan Karaman, Meclis Üyelerimiz İbrahim Kesici ve Ali Rıza Duman ile borsamız üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Salihli halkına daha iyi hizmet sunmak için bir araya gelinerek çeşitli konularda kararlar alındı.  

        Toplantı da konuşan Borsa Başkanı Aksoy; "Canlı hayvan ve kasap sektöründeki üyelerimizin ve mevcut mezbahamızın daha iyi hizmet sunabilmeleri ve bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda ve kalitede hizmet verebilmeleri için bu toplantıda sizlerle bir araya geldik. Alınacak kararlar ile şartların daha da iyileştirilerek bölgemiz halkımıza daha kaliteli hizmet sunacağımızı düşünüyorum. Bu konuda Borsa olarak üyelerimize ve bölgemiz halkına fayda sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz." dedi.
           Karşılıklı önerilerin ve durum tespitlerinin ele alındığı toplantıda belirli konularda fikir birliğine varıldı. Başkan Aksoy ve Canlı hayvan ve kasap sektöründe faaliyet gösteren Meclis Üyelerimiz Salihli halkına sunulan hizmet kalite düzeyinin arttırılması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade ettiler. Sektör üyeleri Borsa yönetim kuruluna ve meclis üyelerine bu toplantıyı düzenledikleri için ayrıca teşekkür ettiler.