SALİHLİMİZİN ÜRÜNLERİ YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA (YÖREX'DE)
SALİHLİMİZİN ÜRÜNLERİ YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA (YÖREX'DE)

Salihli Ticaret Borsası, bu yıl on birincisi düzenlenen yöresel ürünler fuarın’a (YÖREX) katılım sağladı. Salihli Ticaret Borsasının desteğiyle kurulan S.S. Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin el emeğiyle ürettiği Salihli’mize ait yöresel ürünleri, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı katılımcıların ilgisine sunuluyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde bu yıl 11.si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) Antalya Expo Center'da başladı.  20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında devam edecek olan fuarda Türkiye’nin yöresel ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Toplam 300 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarla Anadolu'nun yöresel ürünlerinin ekonomiye kazandırılması hedefleniyor.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Karaman, Yörex Antalya fuarında standımızı ziyarete gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve değerli misafirlerimizi ağırladı. Borsa Başkanı Aksoy, Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Yasemin Ademoğlu ile birlikte Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na hediye takdim ettiler. Ayrıca Başkan Aksoy, Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Başkanların katıldığı toplantıya katıldı.

Stant da yer alan Salihli’miz de yetiştirilen Çekirdeksiz Kuru Üzüm, Asma yaprağı, zeytinyağı, organik zeytin, bölgemiz ürünlerinde elde edilen reçeller, deri atölyemizde üretilen çantalar ile S.S. Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından ilçemize özgü yöresel ürünleri tanıtıyor. İlçemize özgü birçok yöresel ürün ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.