SALİHLİ TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANLIĞI GÖREVİNE OSMAN KURT SEÇİLDİ
SALİHLİ TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANLIĞI GÖREVİNE OSMAN KURT SEÇİLDİ

Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halil Çöygün’ün Sınırlı Sorumlu 18 Nolu Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifindeki Müdürlük görevinden emekli olması sebebiyle boşalan Meclis Başkanlığı görevine KWS Türk Tarım Ticaret Anonim Şirketi Salihli Şubesinde Müdürlük yapan Osman Kurt seçildi.

Salihli Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleştirilen Meclis Başkanlığı seçimine tek aday olarak giren Osman Kurt oldu. Meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak Meclis Başkalığına seçildi.

Borsa Meclis Başkanlığı görevine seçilen Osman Kurt meclis üyelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Meclis Başkanı Kurt; “ Halil Başkanımız bu görevi laiki ile yürüttü. Birlikte güzel işlere imza attık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde seçildiğimiz bu görevin sorumluluğunu yerine getirmek için tüm meclis üyeleri olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Salihli Ticaret Borsamızın yeni meclis başkanı olarak yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde olumlu çalışmalara imza atmaya devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

Sınırlı Sorumlu 18 Nolu Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi meclis üyeliği temsilcisi olarak seçilen Hüsamettin Aladağ’a tüm meclis üyeleri yeni görevinde başarılar dilediler.