SALİHLİ İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARININ SEVİNCİNİ YAŞADI
SALİHLİ İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARININ SEVİNCİNİ YAŞADI
Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Beş Eylül Yerleşkesinde 2017 yılında eğitim-öğretime başlayan Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin ilk mezunlarının törenine katılarak üniversiteli gençlerin mezuniyet sevincine ortak oldu.
Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde dört yıllık eğitimlerini başarıyla tamamlayan 47 öğrenci ilk defa mezuniyet sevinci yaşadı.
Maliye bölümünden Gülseren Hacıfazlıoğlu birinci, Ayşe Şahbal ikinci ve Zeynep Erdoğdu da üçüncü olarak mezun oldu.
Salihli Beş Eylül Yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet töreninin açılışında konuşan Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Karğın, “Fakültemizin birinci mezuniyet töreninin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Belediye Başkanım Zeki Kayda ve ekibine fakültemize katkılarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum. 2017-2018 yılında maliye bölümüne 60 öğrenci alarak eğitim-öğretim yolculuğuna başlayan fakültemiz, tam dört yıl sonra ilk mezunlarını veriyor. Kurulduğu günden bu yana her yıl yaklaşık 150 öğrenci kabul
ederek, öğrenci sayımız 600’e yaklaştı. 47 öğrencimiz bugün mezun olarak iş yaşamına katılıyor. Hayırlı ve uğurlu olsun, sizlere canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.