"KÜÇÜK PARMAKLAR" PROJESİ KAPSAMINDA KULADAKİ ÖĞRENCİLERİMİZE TABLETLERİ ULAŞTIRILDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan “ Küçük Parmaklar” tablet dağıtım kampanyası kapsamında Salihli Ticaret Borsamız, Salihli de 45 adet Kuladaki 10 öğrencimize dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine tabletlerimiz teslim edildi.
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, ülke genelinde covid-19 salgını sürecinde online eğitim gören, maddi imkanı olmayan öğrencilerimiz için “Tabletsiz Öğrenci Kalmasın” hedefiyle başlatılan kampanyaya Salihli Ticaret Borsamız da 55 tablet ile katılım sağladı. 
Salihli Ticaret Borsası olarak eğitime her zaman destek olduklarını belirten Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bu sene, ülke genelinde başlatmış olduğu tablet dağıtım kampanyasına borsa olarak 55 tablet ile katılım sağladıklarını söyledi. Aksoy, tabletlerin 45 tanesini Salihli de 10 tanesini Kula’da olmak üzere öğrencilerimize dağıtılmak üzere Milli eğitim Müdürlerimize teslim ettik. Aksoy “Borsa olarak eğitim sistemimizin güçlenmesi adına her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz tabletlerini güle güle kullansınlar.” dedi. Aksoy, eğitim desteği konusunda bizlere her zaman öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. 
Tabletleri borsadan teslim alan Kula Kaymakamı Kemal Duru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir OKULMUŞ, “Salihli Ticaret Borsası tarafından teslim edilen tabletleri,  maddi imkânı olmayan öğrencilere ivedilikle dağıtacağız. Tablet desteğinden dolayı Salihli Ticaret Borsasına teşekkür ediyoruz.” dediler.
Kuladaki Tablet teslim törenine Kaymakam Kemal Duru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir OKULMUŞ, Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Yazgan ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Leblebici, Armağan Karaman ve Genel Sekreter Turan  Yalçın katıldı.