30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

           Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği mukaddes vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumuştur.

        30 Ağustos Zaferi, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır. Bu zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarındandır.

        Türk ulusunun ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir. Bizler, büyük fedakârlıklarla kazanılan bağımsızlığımızı her koşul altında korumaya kararlıyız.

         Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bütün kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

 

SALİHLİ TİCARET BORSASI 

YÖNETİM KURULU