COVİD-19 İLE MÜCADELEMİZDE BAŞKAN AKSOY ÜRETİCİMİZİ DİNLEDİ
COVİD-19 İLE MÜCADELEMİZDE BAŞKAN AKSOY ÜRETİCİMİZİ DİNLEDİ

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY Kemer Mahallesinde bulunan üreticilerimizle bir araya gelerek beyaz altın olan pamuğumuzun tohum ekim işlerine katıldı.

Pamuk ekimi öncesi ve sonrası üreticilerimiz bir araya gelen Başkan Aksoy, gereken her türlü destek için üreticimizin yanında olduğunu vurguladı. Başkan Aksoy, gıda tedarikinde, yetiştirilen ürünlerin ilaçlanmasında özellikle tarım ve hayvancılık sektöründeki üretimde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için alınan önlemleri takip ederek gerekli mercilere üyelerimiz ve üreticilerimiz için gerekli başvuruları yaptıklarını belirtti.

Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbir alınırken, Tarım ve Hayvancılık faaliyetlerinin de aksatılmadan sürdürüldüğünü ifade eden Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY, "İyi biliyoruz ki, biz el ele verdikçe üstesinden gelemeyeceğimiz şey yoktur. Biz Türkiye tarımının paydaşları olarak bütün üreticilerimizle ülkemiz için milletimiz için üretmeye, var olmaya devam ediyoruz. Güçlü bir Millet, güçlü bir devlet olarak karanlık günleri geride bırakıp, aydınlığa da yine birlikte, birbirimizden aldığımız güçle çıkacağız. Bizler ülkemiz, milletimiz için çalışmaya üretmeye devam ediyoruz. Kıymetli vatandaşlarım sizler de hem kendiniz hem de çevrenizdekilerin sağlığı için Evde Kalın" diye de ekledi.