18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TARİHİN DESTANIDIR
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TARİHİN DESTANIDIR

Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği mukaddes vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumuştur.

 

Çanakkale Zaferi, bağımsızlığımız uğruna canını vermekten çekinmeyen milletimizin kahramanlık destanıdır. Bu destan, zamanın en güçlü ve en donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. Türk’ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. Bu gün bizlere, Çanakkale’de, kahramanca savaşan, vatanımızı kanıyla, canıyla müdafaa eden şehitlerimizi ebediyen şükranla hatırlamak, şehitlerimizin aziz emaneti olan ülkemizi korumak, maddi ve manevi bütün değerlerimizi daha yükseğe taşımak için çalışmak hepimizin kutsal vazifelerinden biridir.

Bu duygularla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bütün kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

 

"Aziz şehitlerimiz, ruhlarınız şad olsun!"

 

SALİHLİ TİCARET BORSASI

YÖNETİM KURULU