JANDARMA KOMUTANI ALŞEN'E İDLİB ZİYARETİ
JANDARMA KOMUTANI ALŞEN'E İDLİB ZİYARETİ

 

Suriye’nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik saldırıya tepki göstermek ve başsağlığı dilemek amacıyla Salihli’deki borsa, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Alşen’i Ziyaret Etti.

Gerçekleşen ziyarete Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Yazgan ve Genel Sekreter Turan Yalçın katıldı.

Bugün Manisa Ticaret ve Sanayi Odasında, 81 ilde eş zamanlı olarak İdlib’te Mehmetçiğimize yönelik saldırıyı kınamak amacıyla basın açıklaması yaptıklarını belirten Aksoy, “İdlib’te gerçekleşen hain saldırıya yönelik ortak tepkimizi gösterdik. Şehit askerlerimiz için başsağlığı dilemek üzere sizi ziyaret etmek istedik. Şehit olan tüm kahraman askerlerimizin ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Alşen, heyete başsağlığı ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Türk milletinin, devletinin güçlü olduğunu belirten Alşen, “Kahraman Türk askeri verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirmektedir. Devletini milletini korumak için her zaman teyakkuzdadır. Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.