BORSAMIZDA ÜYELERİMİZE DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASININ AVANTAJLARI ANLATILDI
BORSAMIZDA ÜYELERİMİZE DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASININ AVANTAJLARI ANLATILDI

 

Salihli Ticaret Borsası ve Halk Bankası Sigorta Genel Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası” konulu seminere Halk Bankası Halk Sigorta Genel Müdürlüğü Uzmanı Fehmi Gökhan GÜRSOY tarafından gerçekleştirildi.

Halk Bankası Halk Sigorta Genel Müdürlüğü Uzmanı Fehmi Gökhan Gürsoy tarafından yapılan bilgilendirme de, KOBİ’lerin söz konusu sigorta düzenlenmesinden nasıl yararlanacağının detayları anlatıldı.

TOBB KOBİ Politikaları kurulunda başkanlık görevini yürüten Borsa Başkanı Yetiş AKSOY Halk Bankası Sigorta Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrasında bu seminerin organize edildiğini vurgulayarak; “ Üyelerimizin finansmana erişimini kolaylaştırmak ve daha güçlü bir Salihli ekonomisinin olması için bugün bu organizasyonu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. KOBİ’lerimize söz konusu sigorta düzenlenmesinin detaylarını duyurmak amacıyla bu semineri gerçekleştirdik. KOBİ’ler açısından son derece sıkıntılı olabilecek ödenmeyen vadeli alacaklarına karşı, kendilerini korumalarını sağlayacak önemli bilgileri paylaştılar. Yoğun programları olmasına rağmen seminere katkılarından dolayı Halk Bankası yöneticilerine ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortasının KOBİ’lerimiz için birçok avantaj sağladığını vurgulayan Halk Bankası Halk Sigorta Genel Müdürlüğü Uzmanı Fehmi Gökhan GÜRSOY; “Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortasının KOBİ’ler açısından son derece sıkıntılı olabilecek ödenmeyen faturalara karşı, kendilerini korumalarını sağlar. Risklerini ölçme konusunda uygun bir maliyet ile profesyonel destek alma şansına sahip olacaklar. KOBİ’ler güvenli hale gelecek tahsilatları ile şirketlerini büyütme imkânları doğacak ve KOBİ’ler uygun maliyetlerle tahsilat hizmeti alarak, maliyetlerini azaltabilecekler.” dedi. Seminerin düzenlenmesi için kendilerini davet eden Salihli Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür etti.