BORSAMIZ AŞURE GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR
BORSAMIZ AŞURE GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

 

Yetiş Aksoy Başkanlığı'ndaki Salihli Ticaret Borsamız tarafından organize edilen etkinlikle, yaklaşık 5 bin kişiye aşure ikram edildi.

Salihli Ticaret Borsamız Muharrem Ayı dolayısıyla Aşure günü düzenledi. Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı ile Borsa hizmet binası önünde kurulan stantta dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Müftü Adem Karakelebek’in yaptırdığı duanın ardından CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık ve Borsa Başkanı Yetiş Aksoy kazanın başına geçip elini kepçeyi alarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Ticaret Borsası’nın Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği aşure günü etkinliğine Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Alşen, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, İlçe Müftüsü Adem Karakelebek, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, Metin Durmaz, İbrahim Karaca, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, yönetim kurulu üyeleri, borsa üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bu günün birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının üst düzeyde olduğunu gösterdiğini ifade eden Borsa Başkanı Aksoy “Barışın, kardeşliğin ve kucaklaşmanın günü olan Aşure günü tüm insanlığa ve Müslümanlara hayırlı olsun. Bu mübarek ayın bütün İslam dünyasına ve insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum dedi.