KURU ÜZÜM FESTİVALİNİN TANITIMI BORSAMIZDA YAPILDI
KURU ÜZÜM FESTİVALİNİN TANITIMI BORSAMIZDA YAPILDI

Salihlimizde ilk kez gerçekleştirilecek olan 1. Çekirdeksiz Kuru Üzüm Şenliği ile geleneksel hale gelmesi planlanan dev bir festivale hazırlanıyor.

Salihli Belediyesi, Salihli Ticaret Borsamız, Salihli Ziraat Odası, Deniz Bank ve Tariş’in önderliğinde gerçekleştirilecek olan 1. Geleneksel Çekirdeksiz Kuru Üzüm Şenliği’nin tanıtımı yapıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy; “ Bugün bir ilke imza atıyoruz. 4-5 Eylül tarihlerinde 1. Çekirdeksiz Kuru Üzüm Şenliği ve Kurtuluş Günü etkinlikleri düzenleme kararı aldık. Amacımız İlçemiz halkına ve misafirlerimize hem  güzel 2 gün yaşatmak hemde çekirdeksiz kuru üzümün adını duyurarak tüketimini arttırmak istiyoruz. Bu festivalimizden dolayı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Tanıtım toplantısına Ak Parti Manisa Millet Vekili İsmail Bilen, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, ilçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir ve Deniz Bank Salihli Çiftçi Evi Şubesi Müdürü ERKAN Başocak,  katıldı.