KOBİ POLİTİKALARI KURULU YETİŞ AKSOY BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
KOBİ POLİTİKALARI KURULU YETİŞ AKSOY BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

KOBİ Politikaları Kurulu toplantısı Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY’un Başkanlığında TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşti.

Eski Merkez Bankası Başkanı Süreyya SERDENGEÇTİ ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi UŞAK TSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim KANDEMİR’in de katıldığı toplantıda önemli gündem maddeleri yer aldı.

Kurul toplantısı hakkında bilgiler veren KOBİ Politikaları Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY; “KOBİ’lerde tasarruf önlemleri, alacak sigortasının işlem bazında yapılmasına ve KOBİ’lerin sektör giriş şartlarının belirlenmesine ilişkin konular görüşüldü. Toplantıda, Kurul üyeleri kendi bölgelerinde üyelerinin karşılaştığı sorunlara ilişkin çözüm önerilerini sıraladılar. Gündem maddeleri hakkında durum tespiti yaptık. Toplantımızın sonucunda oluşturulan raporlar, TOBB Konsey toplantılarında ilgili Bakanlara takdim edilmek üzere teslim edilecek.” dedi.  Başkan Aksoy, TOBB bünyesinde büyük önem taşıyan Kobi Politikalar Kurulu ile Kobilerimizin sorunlarını çözmek için mücadele ettiklerini ve bölgemizin sorunlarını üyelerimizle istişare ederek gerekli bakanlıklara ileteceklerini vurguladı.

Toplantıya Bayındır Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İNANIR, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan TORUN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet YILMAZ katıldı.