BORSAMIZDAN KAYMAKAM MEHMET KAMİL SAĞLAM'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
BORSAMIZDAN KAYMAKAM MEHMET KAMİL SAĞLAM'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Yazgan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Özer, Armağan Karaman ve Genel Sekreter Turan Yalçın Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Sağlam’a görevinde başarılar dileyen Borsa Başkanı Aksoy, ilçemizin ve ülkemizin hak ettiği yeri bulması ve yetiştirilen başat ürünlerle marka değerlerin çıkış noktası olan bir merkez haline gelmesi için azim ve kararlılıkla tarımın tüm paydaşları ile birlikte mücadele ettiklerini vurguladı. Bölgemiz tarım ekonomisi ve borsanın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Salihli Ticaret Borsası yöneticileri, Salihli'mizin ekonomik ve sosyal olarak daha iyi noktalara gelmesi için borsa olarak üzerlerine düşeni yapmak için mücadele ettiklerini ifade ettiler.

Salihli Kaymakamlığına atanan Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Ticaret Borsasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.