TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİNE KATILDIK
TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİNE KATILDIK

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş AKSOY Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından düzenlenen ‘Hizmet Şeref Belgesi’ takdim törenine katılarak plaketini aldı.

Törende bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa proje yarışmasında finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.

Oda ve borsalarımız, reel sektörün asli hizmet merkezleri olduğundan söz eden Hisarcıklıoğlu oda ve borsaların kurumsal hizmet kapasitelerinin arttığına, dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştüğüne işaret etti. “Dijital Oda-Borsa” devrimini gerçekleştirdiklerini ve tek durak ofis haline geldiklerini bildiren TOBB Başkanı şöyle konuştu: “Odalarımız ve borsalarımız geliştikçe, özel sektörümüze daha iyi, daha kaliteli hizmet sundular. Şirketlerimizin büyümesini, dışarıya açılmasını sağladılar. Tüm bunları, el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Allah, bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken, herkesin başarısını daim kılsın. Bizler, “Hak ile sabır dileyip, akıl ve ahlak ile çalışan”, Kadim Ahilik teşkilatımızın, günümüzdeki temsilcileriyiz. Mücadelemiz, ecdadın bize bıraktığı, bu kutlu mirasın hakkını vermek. Biliyoruz ki, sadece şikâyet etmek, sadece talep etmek bize yakışmaz. Sorunları tespit ediyor, çözüm önerileri hazırlıyor, Cumhurbaşkanımızla, Meclisimizle, Hükümetimizle istişare ediyoruz.