BORSAMIZ YETKİLİLERİ İSTİHDAM SEFERLİĞİ KAPSAMINDA ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
BORSAMIZ YETKİLİLERİ İSTİHDAM SEFERLİĞİ KAPSAMINDA ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Salihli Ticaret Borsası yetkilileri seferberlik kapsamında, yumurtacılık sektörünün önde gelen firmalarından Mns Yumurta, Hayvancılık Ve Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Özer ve Armağan Karaman ve Genel Sekreter Turan Yalçın katılım gösterdi.

 “Çiftlikten Sofranıza” sloganı ile sektöründe öncü firma olduklarını vurgulayan Mns Yumurta, Hayvancılık Ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Cem Sağır, 1.300.000 günlük yumurta üretim kapasitesi ile devam ettiklerini ve kendi sektöründe söz sahibi bir firma olduklarını söyledi.  Sağır, üretilen yumurtaların iç piyasa da ve ihracat olarak pazarlandığını dile getirdi. Sağır, başta Katar gibi olmak üzere dünyanın dört bir yanına yumurta ihracatı yaptıklarını belirtti. Bölge ekonomisine ve istihdama katkı sağlamak ve dahada gelişmek için sürekli çalışmakta olduklarını ifade etti.

MNS Yumurta tesislerini gezen ve yetkilileri tebrik eden Borsa Heyeti, tesisin teknolojisinin ve MNS Şirketi ekibinin çalışma disiplinin mükemmel olduğunu vurguladılar. Bölgemizde bu gibi işletmelerimizin artması ekonomimiz ve istihdam için önemli olduğunu özellikle borsa üyelerine açıklanan destekler ile ilgili bilgiler vererek hem istihdam maliyetlerinin azaltılması ve rekabet gücünün arttırılması noktasında hem de sektöründe yaşadıkları sorunları dinleyerek çözümler getirebilmeleri için önem arz etmekte olduğunu ifade ettiler. MNS Yumurta şirketi yetkililerine ekonomimize ve istihdama yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ettiler.