TİCARET BORSAMIZDAN MANİSA İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ'NİN YENİ BAŞKANI DUMAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Özer ve Armağan Karaman ve Genel Sekreter Turan Yalçın, Salihli Manisa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin yeni başkanı aynı zamanda Salihli Ticaret Borsası Meclis Üyeliği yapan Ali Rıza Duman ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Aksoy;” Yapılan seçim sonucunda göreve gelen Manisa ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Rıza Duman’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçemiz için ve birlik üyeleri için güzel hizmetlere imza atacaklarına inanıyorum. Toprakları verimli ve zengin olan bir memlekette yaşıyoruz. Tarım ve hayvancılık ile ilgili olan projeler konusunda bölgemize katkı sağlamak için yıllardır mücadele ediyoruz. Bu nedenle tarım ve hayvancılık için ne yapılması gerekiyorsa özveri, birlik ve beraberlik hareket etmekteyiz. Bu dayanışmayla bölgemiz halkına daha kaliteli hizmet vererek bölgemizin güçlenmesine katkı sağlayacağız. Üretici birliklerimizin gelişimi içinde üzerimize düşen her konuda desteklerimizi sürdüreceğiz.” Dedi.

Manisa İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Rıza Duman; “Birlik olarak daha güzel işler başarmanın mücadelesini vermek için buradayım. Tarım dünyanın olmazsa olmazıdır. Elbette ki sanayi gelişecek, bunun yanında muhakkak ki tarım ve hayvancılığın aynı şekilde gelişmesi lazım. Bizde bölgemizdeki bu gelişmenin öncüleri olmak için mücadele edeceğiz. Salihlimizdeki küçükbaş hayvan yetiştiricisine en iyi hizmeti vermek için buradayız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Salihlimizde küçükbaş hayvancılığımızın daha çok gelişmesi ve bu işten kazanan üreticimizin daha çok kazanması için elbirliği ile çalışacağız. Bizleri bu görevleri layık gören herkese teşekkür ediyorum. Salihli Ticaret Borsamıza ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi