İstihdam seferberliği ziyaretleri başladı
İstihdam seferberliği ziyaretleri başladı

İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda ekstra hassasiyet gösteren Salihli Ticaret Borsası, üye ziyaretlerine başladı. Salihli Ticaret Borsası yetkilileri seferberlik kapsamında, istihdam maliyetlerinin azaltılması ve rekabet gücünün arttırılması noktasında sağlanan destek ve teşvikler bu ziyaretlerde Borsa üyelerine anlatılıyor. Borsa Heyeti, ilçemizde önde gelen şirketleri ve istihdama katkı sağlayan borsa üyelerini iş yerlerinde ziyaret ediyor.

Borsa yetkilileri ilçemizde iş hacminde ve istihdamda önde gelen Çekirdeksiz Kuru Üzüm işletmelerinden Tuğrul Tarım Ve Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Salihli İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Genel Sekreter Turan Yalçın katıldı. Tuğrul Tarım Ve Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketini Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tuğrul ve Sergen Tuğrul heyete işletme hakkında bilgiler verdi. Heyete işletmedeki bölümleri gezdiren Abdullah Tuğrul, Çekirdeksiz Kuru Üzüm hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ekonomide, ticarette, üretim ve işsizlikle mücadelede yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla yeniden başlatılan istihdam seferberliğinin getirdiği destek ve teşvikler konusunda bilgiler verdi. Başkan Aksoy;” TOBB Başkanımızın ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ile Oda ve Borsa Başkanlarımızın ve TOBB Sektör Meclisi Başkanlarımızın katılımıyla “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası başlatıldı. “İstihdam Seferberliği 2019” kapsamında iş dünyamıza, girişimcilerimize 8 farklı teşvik sunuluyor. Bu destekler ile işletmelerimizin gücünün daha da artacağına inanıyorum. Bu noktada ekonomimize ve istihdama yapmış oldukları katkılarından dolayı Tuğrul Tarım ve Petrol Ürünleri Şirketi sahibi Abdullah Tuğrul’a teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.