BORSAMIZDAN ZİRAAT ODASI YENİ BAŞKANI CEM YALVAÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
BORSAMIZDAN ZİRAAT ODASI YENİ BAŞKANI CEM YALVAÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Salihli Ticaret Borsamız Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Yazgan, Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Karaman ve Genel Sekreter Turan Yalçın, Salihli Ziraat Odası’nın yeni başkanı Cem Yalvaç’a ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yalvaç’a yeni görevinde başarılar dileyen Borsa Başkanı Yetiş Aksoy; “ Toprakları verimli ve zengin olan bir memlekette yaşıyoruz. Tarımla ilgili olan projeler konusunda çiftçilerimize ve tarımın tüm paydaşlarına katkı sağlamak için yıllardır mücadele ediyoruz. Bu nedenle tarım için ne yapılması gerekiyorsa özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu dayanışmayla bölgemiz halkına daha kaliteli hizmet vererek bölgemizin güçlenmesine katkı sağlayacağız. Salihlimiz için birlikte oluşturacağımız tüm faaliyetlerde elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyiz. Tekrar kurumumuz adına ekibinize ve size yeni görevinizde başarılar dileriz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkan’ı Cem Yalvaç; “Salihli çiftçisine en iyi hizmeti vermek için buradayız. Bizler çiftçilerimizin her zaman yanlarındayız. Üreticimize faydalı olacak her şeyi ziraat odası olarak yapmaya hazırız. Kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, belediyemiz ile sürekli ilişki halinde olarak odamızı daha ileri seviyeye getireceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ben ve yönetim kurulum, tüm çiftçilerimizin emrindeyiz. Tarım kenti olan Salihli’de tarımın daha çok gelişmesi ve üreticinin daha çok kazanması için elbirliği ile çalışacağız. Salihli Ticaret Borsası’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.