BAŞKANIMIZ AKSOY ZİRAAT ODASI MAZBATA TESLİM TÖRENİNE KATILDI
BAŞKANIMIZ AKSOY ZİRAAT ODASI MAZBATA TESLİM TÖRENİNE KATILDI

4 Şubat Pazartesi günü yapılan seçimle Salihli Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Cem Yalvaç, düzenlenen törenle mazbatasını görevine başladı. Mazbatasını alarak başkanlık görevine başlayan Yalvaç, bir önceki Başkan Necati Aktürk ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Salihli Ziraat Odası toplantı salonunda düzenlenen devir teslim töreni saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlarken Salihli Vaizi Ali Öztürk, dua etti. Bir önceki dönem yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerine plaketlerin verildiği tören de Cem Yalvaç, bir önceki Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk’ten mazbatasını alarak Salihli Ziraat Odası Başkanlığı görevine resmen başladı.

“Bizlerde bu bayrağı onlardan alarak daha ileriye taşımayı hedefliyoruz”

Aktürk ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yalvaç, “Necati kardeşim 4 yıl boyunca görev yaptı. Odamızı daha iyi bir seviyeye getirmek, tüm Türkiye’de daha ileri bir seviyeye getirmek için yola çıktılar ve ellerinden geleni yaptılar. Allah onlardan ve ekibinden razı olsun. Bizlerde bu bayrağı onlardan alarak daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, belediyemiz ile sürekli ilişki halinde olarak odamızı daha ileri seviyeye getireceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ben ve yönetim kurulumuz, tüm çiftçilerimizin emrindeyiz. Allah utandırmasın” dedi.

Törene CHP Salihli İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık, İyi Parti İlçe Başkanı Şentürk Tütüncü, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Ahmetli Ziraat Odası Başkanı Adnan Ünsal, Millet İttifakı’nın Salihli Belediye başkan adayı Mazlum Nurlu, bir önceki dönem Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk,  Ziraat Odası yeni başkanı Cem Yalvaç, meclis üyeleri, muhtarlar ile davetliler katıldı.