BORSAMIZDA CANLI HAYVAN VE KASAP SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BORSAMIZDA CANLI HAYVAN VE KASAP SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Salihli Ticaret Borsası canlı hayvan ve kasap sektöründe faaliyet gösteren üyelerin bir araya geldiği “2019 Yılı Canlı Hayvan ve Kasap Sektörü İstişare Toplantısı”nı Borsa hizmet binamızda gerçekleştirildi. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Özer, Şentürk Hayvancılık Ltd. Şti. sahibi ve mezbaha işletmecisi Kemal Aydın ile borsa Canlı Hayvan alım satım yapan ve Kasap sektörü üyeleri katılım gösterdi.

 Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Aksoy; “Canlı hayvan ve kasap sektöründeki üyelerimizin mevcut mezbahamızdan daha iyi hizmet alıp, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda ve kalitede hizmet verebilmeleri için bu toplantıda sizlerle bir araya geldik. Alınan kararlar ve yapılacak düzenlemeler ile hizmet şartlarının üst seviyelere çıkarılarak, sektörde yaşanan eksikliklerin kısa zamanda giderileceğini düşünüyorum. Borsa başkanı olarak üyelerimizle sektör gruplarına göre bir araya geliyoruz. Üyelerimizin sorunlarına ortak akıl ile çözüm ürettiğimiz “Sektör İstişare Toplantıları” düzenliyoruz. Borsa olarak üyelerimize ve bölgemiz halkına fayda sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bölgemize daha iyi hizmet sunmak için toplantıya katılan Şentürk Hayvancılık Ltd. Şti. sahibi ve mezbaha işletmecisi Kemal Aydın’a ve üyelerimize  teşekkür ediyorum." dedi.

Karşılıklı fikir alış-verişi ve 2018-2019 mevcut durum değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda belirli konularda fikir birliğine varıldı. Borsa üyeleri yapılan bu toplantının kendileri için çok verimli geçtiğini, vatandaşlarımıza sunulan kaliteli hizmetin daha da yükseltilmesi için çaba göstereceklerini ifade ettiler. Ayrıca Borsa Yönetim kuruluna bu toplantıyı düzenledikleri için teşekkür etti.