TİCARET BORSAMIZDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
TİCARET BORSAMIZDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Salihli Ticaret Borsası ve Türk Kızılay’ı işbirliğiyle kan bağış kampanyası Borsa Hizmet binasında borsa üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

 

Salihli Ticaret Borsası, Kızılay işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenlendi. Salihli Ticaret Borsası hizmet binasında gün boyu süren kan bağış kampanyasında Borsa Başkanı Yetiş Aksoy olmak üzere, borsa yönetimi, üyeleri ile gönüllü bağışçılar kan verdi. Kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğunu ifade eden Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, Kızılay'ın yıllardır başarıyla yürüttüğü bu kampanyaya borsa olarak katkı sağlamaktan kıvanç ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

Hayati önem taşıyan kanın temini Kızılay tarafından vatandaşlardan gönüllülük esasına göre alındığını vurgu yapan Başkan Aksoy “Bizde Kızılay'ın yıllardır başarıyla yürüttüğü bu kampanyaya düzenli olarak destek vermekten mutluluk duyuyoruz.” dedi. Ticaret Borsası olarak kan bağış kampanyasını her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiklerini belirten Aksoy, “Tüm borsa üyelerimizi, çalışanlarımızı ve tüm vatandaşlarımızı bu önemli kampanyada gönüllü bağışçı oldukları için kutluyorum.” Tüm duyarlı vatandaşları 3 ayda bir kez kan vermeye davet eden Aksoy “Unutmayalım ki vereceğimiz bir ünite kan üç can demektir” dedi.

Kızılay’a kan bağışında bulunan bağışçılara Ticaret Borsası tarafından doğal kan yapıcı olan çekirdeksiz kuru üzüm ikram edildi.