MANİSA TSO'DAN BORSAMIZA ZİYARET
MANİSA TSO'DAN BORSAMIZA ZİYARET

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Borsamıza nezaket ziyaretinde bulundular.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’ın Salihli Ticaret Borsamıza gerçekleştirdiği ziyarette, Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş Aksoy, Başkan Yardımcımız Melih Yazgan ve Yönetim Kurulu üyemiz Armağan Karaman borsa hizmet binamızda karşıladılar.

Salihli Ticaret Borsası Başkanı Aksoy, Manisa oda ve borsaları olarak her zaman birlikte hareket ederek birçok kente örnek olduklarını belirtti. Manisa’nın sorunlarının çözüm noktasında bu ziyaretlerin büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aksoy, bu ziyaretlerle kurumlar arasındaki ilişkilerin daha da geliştiği vurguladı.  Ziyarette Manisa’daki tarımın sorunlar görüşüldü.  Manisamızın ekonomisi ve güncel konuları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Manisa ovasında her ürünün yetiştiğini belirten Başkan Yılmaz, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bölgemizin başarısını daha iyi noktalara getirileceğini belirtti.

Yapılan ziyarette Başkan Aksoy, nazik ziyaretlerinden dolayı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’a teşekkür etti.