BAŞKANIMIZ AKSOY, TOBB KOBİ POLİTİKALARI KURULU BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, TOBB KOBİ Politikaları Kurulu başkanlığına seçildi.

TOBB 74. genel kurulunda KOBİ politikaları kuruluna tekrar seçilerek güven tazeleyen Yetiş AKSOY; Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz, Bayındır Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İNANIR, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir ARSLAN, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan TORUN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet YILMAZ, Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ASLAN, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin MAKASCI’nın katılımı ile 25 Mayıs 2018 tarihinde Ankara da TOBB’de yapılan KOBİ Politikaları Kurulu toplantısında kurul başkanlığına seçildi.

KOBİ Politikaları Kurulu’nun KOBİ'lere destek sağlamak ve yatırımlarını güçlendirmek amacıyla oluşturulduğunu ifade eden KOBİ Politikaları Kurulu Başkanı AKSOY;  “Kobilerimiz ülke ekonomisinin can damarıdır. TOBB bünyesinde büyük önem taşıyan Kobi Politikalar Kurulu ile Kobilerimizin sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz. Kobi Politikalar Kuruluna şahsımı aday göstererek bizleri onurlandıran TOBB’nin değerli Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Salihli’mizin adına yakışır şekilde çalışmalar yapmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğim.