BAŞKANIMIZ AKSOY'UN ANKARA TEMASLARI DEVAM EDİYOR

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş Aksoy’un Ankara temasları devam ediyor. Başkan Aksoy ve Genel Sekreter Turan Yalçın, yapılan seçimler neticesinde tekrar yönetim kurulu başkanı  olarak seçilen Gürsel BARAN’ı ziyaret etti.

Başkan AKSOY “Ankara Ticaret Odası yönetimine seçilen ve görev alan tüm arkadaşlarımıza da Sayın Başkanın şahsında başarılar diliyorum. Ankara Ticaret Odası camiamızın en köklü ve önemli kurumlarından biridir. Borsamız ile Ankara Ticaret Odası işbirliğimizi daha da arttırarak devam etmek arzusundayız.” dedi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkan Aksoy’un şahsında Salihli Ticaret Borsası organlarında görev alan tüm arkadaşları kutluyor ve başarılı bir dönem geçirmelerini diliyorum.” şeklinde konuştu.