SALİHLİ MADENİ SANATKARLAR ODASI BAŞKANI YÜKSEL HİSAR VE EKİBİNDEN BORSAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Salihli Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Yüksel HİSAR ve ekibi borsamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sayın Hisar ve ekibini Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Karaman ve Meclis üyesi Kahraman Karanfil Borsamız hizmet binasında karşıladılar.

Salihli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel HİSAR, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY ve ekibine Yüksel başarılar diledi. Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, vizyonu ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. İlçemiz için yapılacak çalışmalarda kurumlarımızın birlikte hareket edeceklerini vurguladılar.

Borsa Başkanımız Yetiş AKSOY, Salihli Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Yüksel HİSAR ve ekibinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.