BORSAMIZIN SEÇİMLERİ TAMAMLANDI
BORSAMIZIN SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

Borsa meclis seçimlerimizde seçim kurulunca kesinleşen Borsa Meclis Üyeleri kesin listesinde yer alan Borsa meclisi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis toplantısının ardından Seçim Kurulunca onaylanan Meclis Asil Üyeliğine seçilen liste Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üye seçimleri, TOBB Delege Seçimleri ile Disiplin Kurulu Asil ve Yedek üye seçimleri Seçim Kurulu gözetiminde tamamlandı.

Meclis Başkanı Halil Çöygün, Meclis Başkan Yardımcısı Ümit Yavuz seçildiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş AKSOY, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Hasan Hüseyin Leblebici, Mevlüt Özer, Melih Yazğan ve Armağan Karaman seçildiler.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy yaptığı açıklamada; "Her şeyden önce Salihli’mize ve Ticaret Borsamıza seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Üyelerimizden aldığımız güç ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Tüm amacımız yaşadığımız kente ve kurumumuza hizmet etmek. Önümüzde yapmamız gereken ve yapacağımız projelerimiz var. Ekibimle birlikte nice başarılara ulaşacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.