BORSAMIZ KONUM KOLEJİ İLE PROTOKOL İMZALADI
BORSAMIZ KONUM KOLEJİ İLE PROTOKOL İMZALADI

Salihli Ticaret Borsamız hizmet binasında gerçekleşen protokol imza törenine Konum Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri adına İsmail Çetiner, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu üyesi M. Emin Deniz katıldı.

Konum Koleji Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çetiner; “Bölgemizin “Yerel Markası” olan Konum Kolejimizin deneyimli eğitim kadromuz ve modern alt yapımızla Salihlimize hizmet veriyoruz. Öğrencilerimizin girecekleri akademik sınavlarda başarılı olmaları kadar çağdaş, akılcı düşünen, milli ve kültürel değerlerini tanıyıp korumayı ilke edinmiş bireyler olarak yetişmeleri için mücadele ediyoruz. Ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren Kurumlar ile iş birliği içinde birlikte başarılı adımlar atmakta bizim için çok önemli. Bu bağlamda ilçemizin önemli kuruluşu olan Salihli Ticaret Borsası ile protokol imzalamaktan çok mutluyuz. Salihli Ticaret Borsası ile imzaladığımız protokole göre 2017-2018 öğretim yılında Borsaya kayıtlı üyelerin çocuklarına %25 oranında eğitim ücreti indirimi uygulanacaktır.” dedi.

Borsa Başkanımız Aksoy; “Borsamız üyelerine katkı sağlayacak her faydayı önemsiyoruz. Yaptığımız bu protokolle de üyelerimiz çocuklarının daha kaliteli bir eğitim imkânı sağlamak istedik. Bu yüzde 25’lik indirimle üyelerimize maddi olarak da fayda sağlayacağımıza inanmaktayız. Protokolün hayırlı olmasını dilerim.”