CANLI HAYVAN VE KASAP SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
CANLI HAYVAN VE KASAP SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

   Salihli Ticaret Borsası canlı hayvan ve kasap sektöründe faaliyet gösteren üyelerin bir araya geldiği ‘2017 Yılı Canlı Hayvan ve Kasap Sektörü İstişare Toplantısı’ Borsa hizmet binamızda gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Yetiş Aksoy başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yönetim Kurulu Üyemiz Mevlüt Özer, Şentürk Hayvancılık Ltd. Şti. sahibi ve mezbaha işletmecisi Kemal Aydın ile borsamız Canlı Hayvan alım satım yapan ve Kasap Sektörü üyelerimiz katılım gösterdi. 

     Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Aksoy; “Canlı hayvan ve kasap sektöründeki üyelerimizin mevcut mezbahamızdan daha iyi hizmet alıp, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda ve kalitede hizmet verebilmeleri için bu toplantıda sizlerle bir araya geldik. Alınan kararlar ve yapılacak düzenlemeler ile hizmet şartlarının üst seviyelere çıkarılarak, sektörde yaşanan eksikliklerin kısa zamanda giderileceğini düşünüyorum” dedi. Üyelerimizle faaliyet gösterdikleri sektör gruplarına göre bir araya gelerek, üyelerimizin sorun ve önerilerini tespit ettiğimiz Sektör İstişare Toplantıları düzenliyoruz. Bu konuda Borsa olarak üyelerimize ve bölgemiz halkına fayda sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

     Karşılıklı fikir alış-veriş ve mevcut durum değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda belirli konularda fikir birliğine varıldı. Mezbaha işletmecisi Aydın ise, yapılan bu toplantının kendileri için çok verimli geçtiğini, yapılan yatırımlarla mezbahanın vermiş olduğu kaliteli hizmetin daha da yükseltilmesi için çaba göstereceklerini ifade etti. Ayrıca Borsa yönetim kuruluna bu toplantıyı düzenledikleri için teşekkür etti.