BORSAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GRAPPA ÜZÜM İŞLETMESİNİ ZİYARET ETTİ
BORSAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GRAPPA ÜZÜM İŞLETMESİNİ ZİYARET ETTİ

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Hüsnü Tuğrul ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Grappa Üzüm İşletme Tesisini ziyaret ederek Salihlili girişimcileri her zaman desteklediklerini ortaya koydu.

Perşembe günü saat 13,00’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul; “ Grappa Üzüm İşletmesi ortaklarına teşekkür ediyorum. Çünkü ortaklaşmayı ve bu yöntemle istikrar yakalamayı başardılar. 1980’li yıllarda Salihli, bölgede ekonomi anlamında önde gelen isimlerdendi, ancak o dönemlerde yapılan bir takım hatalardan sonra bir düşüş yaşandı. Kısacası biz o treni kaçırdık. Ben ihracatçıları Milli Takım oyuncuları olarak görüyorum. Onlar ekonominin gelişiminde asli görevi üstleniyorlar. Şehrimiz tekrar toparlanmakta ve gelişimini kaldığı yerden devam etmektedir. 80’lerde kaçan tren tekrar geliyor, yeni bir bilet alalım ve bu sefer o treni yakalayalım. Salihli olarak bu tür işletmelerimize sahip çıkalım ki ekonomi zincirinde tekrar öncü halkalardan olabilelim.”

“Salihli bizim ve gidecek başka yerimiz yok” diyen “Yönetim Kurulu Başkanımız Hüsnü Tuğrul” sözlerine şu şekilde devam etti; “Salihlide ekonomik girdilerin % 70’ini işletmelerimiz ve ticaretçilerimiz sağlamakta. Temenni ediyoruz ki bu işletmeler daha da çoğalır, bu sayede Salihli ekonomisini geliştireceğimize inanıyor bu amaç doğrultusunda hareket ediyoruz. Ayrıca mülki idarecilerimiz ile kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızın da bu amaca hizmet etmeleri ve desteklerini esirgememelerini bekliyoruz” dedi. Grappa Üzüm İşletmesinde kurucu ortaklardan Osman Gür ve Nazım Çelik ile görüşen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri adına Başkan Hüsnü Tuğrul ziyaretin anısına bir adet de plaket verdi ve onları kutlayarak, başarılarının devamını diledi