BORSAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜSNÜ TUĞRUL'DAN TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NA TAM DESTEK
BORSAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜSNÜ TUĞRUL'DAN TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NA TAM DESTEK

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, adı Taraf Gazetesi'nin 22 Ocak 2010 tarihli sayısında yayınlanan, 2003'de yapılacağı öne sürülen "balyoz" isimli darbe planı içinde geçen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tuğrul “ Her zaman demokrasiden yana olan, hukukun üstünlüğüne inanan ve örnek alınacak kişiliğe sahip M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başarılarını gölgelemek isteyenler çalışmalarını sürdürmektedir. Başkanımız darbe ve darbecilere her zaman karşı olmuştur. Onun demokrasiye bağlılığı tartışılmazdır. O birçok insanın rüyasında bile göremeyeceği siyasi teklifleri elinin tersiyle geri çevirmiştir. O, TOBB'u siyasetten arındırmıştır. O hep çok sesliliği seçmiştir. Onda o yürek varken balyoza ihtiyacı yoktur. O Türkiye'nin gülen yüzüdür. Onu o koltuğa bizler oturttuk, bugüne kadar başımızı hiç öne eğdirtmedi. Karşılaşılan komplo ve iftira M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na yapışmaz, izi de kalmaz.

Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB adının kullanılmasını, Türkiye’nin seçkin kurumu TOBB’u ve Hisarcıklıoğlu’nu yıpratmak için yapıldığını düşünüyoruz. Böyle yalan haberlerle güzide kurumumuz ve TOBB Başkanımıza çamur atılmasını Türkiye esnafı, çiftçisi, işadamı, sanayicisinin yaptığı çalışmaları engellemek olarak değerlendiriyoruz. Başkanımızın da yaptığı açıklamada ifade ettiği gibi Biz İlkelerimiz doğrultusunda çalışıyoruz darbe ile işimiz olmaz, demokrasi dışı oluşumlarla işimiz olmaz, bu ülke hepimizin gidecek başka yerimiz yok.Bizim amacımız ve hedefimiz güçlü ekonomi ve kaliteli demokrasidir.Başkanımıza her zaman güvendik ve bundan sonrada güvenmeye devam edeceğiz.”dedi.