SALİHLİ ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI ERDAL TUNCA VE EKİBİ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ
SALİHLİ ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI ERDAL TUNCA VE EKİBİ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

 

Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Salihli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde Başkan adayı olan Salihli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde 26 yıl muhasebe müdürlük görevini sürdüren Erdal Tunca ve ekibi Salihli Ticaret Borsamızı ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Melih Yazgan, Tunca ve ekibini borsa hizmet binasında karşıladılar.

Tüm Salihli esnafının finansal sorunlarının çözümü için çalışacaklarını vurgulayan Tunca, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Her ortağa aynı mesafede yakın olacaklarını belirten Tunca  “Salihli’de işini büyütmek isteyen esnaf ve sanatkârımıza finansal açıdan bütün gücümüzle destek olmaya çalışacağız.” Dedi.

Esnaf ve sanatkârlarımıza sağladığı uygun krediler nedeniyle kredi ve kefalet kooperatiflerinin özelliklede şu dönemde büyük önem taşıdığını belirten Başkan Aksoy, Erdal Tunca ve ekibine çıkmış oldukları yolda başarılar diledi.