SALİHLİ TİCARET BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK
SALİHLİ TİCARET BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK

Salihli Ticaret Borsası, Salihli başta olmak üzere Kula ve Selendi ilçelerindeki ilköğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 1000 öğrenciye mont yardımında bulundu.

Yetiş Aksoy Başkanlığı’ndaki Salihli Ticaret Borsası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi bin öğrencinin kış aylarında üşümemeleri amacıyla başlatmış olduğu mont yardımı başladı. Salihli, Kula ve Selendi’deki ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine yardımların ulaştırılması için montlar İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’e teslim edildi.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, "eğitim yardımı" kapsamında 3 ilçede her yıl talep doğrultusunda öğrencilere mont yardımı yapıldığını vurgu yaparak "Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek" dedi. Borsa olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Aksoy “Borsa olarak eğitime verdiğimiz destek imkânlarımız ölçüsünde aralıksız devam edecektir. Salihli, Kula ve Selendi ilçemizdeki öğrencilerimizin montlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyorum" dedi. Ticaret Borsası hizmet binasında düzenlenen mont teslim törenine Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Borsa Meclis Başkanı Halil Çöygün,  Yönetim Kurulu Başkan Yard. Melih Yazgan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Özer ve Armağan Karaman, Genel Sekreteri Turan Yalçın katıldı.