BORSAMIZ AŞURE GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR
BORSAMIZ AŞURE GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

Yetiş Aksoy Başkanlığı'ndaki Salihli Ticaret Borsamız tarafından organize edilen etkinlikle, yaklaşık 6 bin kişiye aşure ikram edildi.

Salihli Ticaret Borsamız Muharrem Ayı dolayısıyla Aşure günü düzenledi. Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı ile Borsa hizmet binası önünde kurulan stantta dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Müftü Adem Karakelebek’in yaptırdığı duanın ardından Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, kazanın başına geçip elini kepçeyi alarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Geleneksel Aşure hayrını bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Borsa Başkanımız Yetiş Aksoy, Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının üst düzeyde olduğunu gösteren ay olduğunu ifade etti. Aşure gününde yaklaşık 6 bin kişiye aşure hayrı yaptıklarını belirten Aksoy “Barışın, kardeşliğin ve kucaklaşmanın yüzyıllardır süregelen geleneğin, başta Salihli’de olmak üzere tüm ülkemizde birlik ve beraberliği pekiştirmesini, herkese bolluk, bereket ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

Ticaret Borsamızın Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği aşure günü etkinliğine Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, Ali Rıza Ünveren ve İbrahim Karaca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk, borsa üyeleri, siyasi parti temsilcileri, esnaf odası başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.