DENİZBANK MOBİL ŞUBESİ SALİHLİ TİCARET BORSAMIZ ÖNÜNDE HİZMET VERİYOR
DENİZBANK MOBİL ŞUBESİ SALİHLİ TİCARET BORSAMIZ ÖNÜNDE HİZMET VERİYOR

Geliştirdiği hizmet ve inovatif uygulamaları ile farklılaşan DenizBank, hizmet ağını yenilikçi adımlarla yaygınlaştırıyor. Banka bu çerçevede uygulamaya aldığı “Mobil Şube Aracı” ile Borsamız hizmet binası önünde 12-15 Eylül tarihinde üyelerimize, üreticimize ve vatandaşlarımıza tüm bankacılık işlemlerini ayrıcalıklı olarak yapma imkânı sunuyor.

Türk bankacılık sektöründe yine bir yeniliğe imza atan Banka, söz konusu mobil şubesi aracılığı ile 12-15 Eylül tarihinde Manisa ilinin Salihli ilçesinde yöre halkına hizmet vererek, çiftçinin, esnafın ve emeklinin yüzünü güldürecek.

Tarım bankacılığı kapsamındaki ürün ve hizmetlerden, Türkiye’de bir ilk olan Üretici Kart başvurularına; KOBİ bankacılığından, ihtiyaç kredisi, kredi başvuruları ve emekli bankacılığına kadar tüm bankacılık işlemleri kolay ve ayrıcalıklı olarak mobil şubelerde gerçekleştirilebilecek.

“Mobil Şube Aracı ile çok daha pratik bir bankacılık”

DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu: “Günümüzde bankacılık büyük bir kabuk değişimi yaşıyor. DenizBank olarak hayata geçirdiğimiz yenilikçi uygulamalarla sektörümüzde farklılaşıyor, öncü hamlelerimiz ile DenizBank farkını müşterilerimize yaşatmayı arzu ediyoruz. Mobil Şube Aracı ile çiftçimiz, esnafımız, emeklimiz ve tüm yöre halkımız bütün bankacılık ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyorlar. Aracımız ile yöre halkımızı en hızlı ve en kolay hizmet anlayışı ile buluşturarak her zaman her yerde yanlarında oluyor, yüzlerini güldürüyoruz. İnovatif ürün ve kanal oluşturmada uluslararası çapta başarıları bulunan Bankamız bu yöndeki çalışmalarına devam edecek.”