SALİHLİ TİCARET BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK
SALİHLİ TİCARET BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK

Salihli Ticaret Borsası tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da “eğitim yardımı” kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 1200 adet montun dağıtımına başlandı. Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Devecier, Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Özer, M. Emin Deniz ve Genel Sekreter Turan Yalçın tarafından yapılan ziyaretlerde montlar okul yetkililerine teslim edildi.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz diyen Borsa Başkanı Yetiş Aksoy; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile birlikte her yıl eğitim yılı başında öğrencilerimize eğitim yardımı yapıyoruz. Bu kapsamda birçok okulda okul yetkilileriyle birlikte hareket ederek yüzlerce öğrencimize destek vermekten onur duyuyoruz. Borsa olarak eğitime verdiğimiz destek imkânlarımız ölçüsünde aralıksız devam edecektir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasında emek harcayan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Okul müdürlerimize, öğretmenlerimize tüm yönetici arkadaşlarıma ve personelimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin montlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyorum.” dedi.

Salihli Ticaret Borsası Yöneticilerinin eğitime yönelik yaptığı desteğin çok anlamlı ve örnek bir davranış olduğunu ifade eden okul yetkilileri,  sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç duyulan alanlarda tamamlayıcı bir görev gördüğünü, bunun alkışlanacak bir hareket olduğunu ifade ettiler. Aksoy ve yönetimine eğitime yaptıkları katkıdan dolayı tebrik ettiler.