YATIRIMCILARDAN SEMİNERE YOĞUN İLGİ
YATIRIMCILARDAN SEMİNERE YOĞUN İLGİ
Salihli Ticaret Borsamızda gerçekleşen kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı çerçevesinde tarıma dayalı yatırımların desteklenmesi hakkında bilgilendirme seminerine yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.

     Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından Salihlili üreticilere Salihli Ticaret Borsasında kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı çerçevesinde tarıma dayalı yatırımların desteklenmesi hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

 
Salihli Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen bilgilendirme seminerine Salihlililerin ilgisi büyük oldu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Şahin Arabacı verdiği bilgiler ile Salihlili üreticilere kırsal desteklemede yapılacaklar ile ilgili yol gösterdi.
 
    Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, yatırım yapacaklar için bu programın büyük bir fırsat olduğunu, projelerin %50 sine destek verildiğini belirtti. Kırsal ekonomik alt yapı konularında 500.000 TL’ye kadar desteklemelerin söz konusu olduğunu vurgulayan Aksoy, “Tarıma dayalı ekonominin rekabet gücünün yükseltilmesi, gelir ve istihdam imkânlarının artırılması ve çeşitlendirilmesi için çok faydalı bir eğitim oldu. Yoğun katılımın olması çok daha güzel. Seminere katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz” dedi.