BORSAMIZ GELENEKSEL AŞURE ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
BORSAMIZ GELENEKSEL AŞURE ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Salihli Ticaret Borsamız Muharrem ayı dolayısı ile toplumsal birlikteliğin ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla aşure etkinliği düzenledi.
 
   Salihli Milli Birlik ve Demokrasi Meydanında düzenlenen aşure etkinliğine Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Kamil Karameşe, Başsavcı Hasan Uğurlu, Salihli ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel, STK’lar, Siyasi Parti Temsilcileri Oda ve Dernek temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 
 
   Salihli Ticaret Borsamız Başkanı Yetiş Aksoy; “Geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğimizde amacımız toplumsal birlikteliğin ve toplumsal barışın devamına katkı sağlamaktır. Aşure etkinliğimize katılan tüm katılımcılara ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle yüzyıllardır süregelen geleneğin ve Muharrem ayının Salihlimiz de birlik ve beraberliği pekiştirmesini, herkese bolluk, bereket ve güzellikler getirmesini diliyorum.” dedi.