AŞURE ETKİNLİĞİMİZE TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Salihli Ticaret Borsamız Muharrem ayı dolayısı ile toplumsal birlikteliğin ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla aşure etkinliği düzenliyor. Salihli Ticaret Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Ekim Çarşamba günü (yarın) Saat 12.00`de Demokrasi meydanındaki aşure etkinliğine tüm Salihli halkını davet etti. Borsa Başkanımız Aksoy; “Geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğimizde amacımız toplumsal birlikteliğin ve toplumsal barışın devamına katkı sağlamaktır. Aşure etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bu vesileyle yüzyıllardır süregelen geleneğin ve Muharrem ayının Salihli’miz de birlik ve beraberliği pekiştirmesini, herkese bolluk, bereket ve güzellikler getirmesini diliyorum.” dedi.