BORSAMIZDAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ
BORSAMIZDAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Her yıl iftar yemeği düzenleyerek bunu geleneksel hale getiren Salihli Ticaret Borsamız bu yılda iftar geleneğini devam ettirmenin mutluluğunu yaşadı.

Salihli Ticaret Borsası'nın geleneksel iftar programı borsa binası önünde düzenlenirken, iftara Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk, Müftü Nurullah Sadıç, Belediye Başkan Yardımcıları, Esnaf Oda Başkanları, Gaziler, Siyasi Parti temsilcileri, Dernek Başkanları, Kurum Müdürleri, Banka Müdürleri, Esnaflar, Tüccarlar ve iş adamları ve Borsa üyeleri ve çalışanları katıldı. Tasavvvuf müziği eşliğinde verilen İftar yemeğinde duayı Müftü Nurullah Sadıç eşliğinde gerçekleşirken, Ticaret Borsası Başkanımız Yetiş Aksoy birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

  “Birliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumdur.”

Borsa Başkanımız Aksoy; “Kardeşlik ve hoşgörü ayı olan mübarek ramazan ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize hoş geldiniz. Birlik ve beraberliğimize vesile olan 11 ayın sultanı ramazan ayının bizlere bir araya getirdiği birlik ve beraberliğimize sebep olduğu ortadadır. Bu birliğimizin her alanda devam etmesi en büyük arzumdur.” dedi.