TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN BORSAMIZA NEZAKET ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN BORSAMIZA NEZAKET ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Salihli Şube Başkanı Abdullah Varol ve yönetim kurulu üyeleri, Salihli Ticaret Borsasını ziyaret etti. Sayın Dernek Üyelerini Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Deniz Borsa binasında karşıladılar.

Manisa Şube Başkanı Taydaş ve Salihli Şube Başkanı Varol, Borsa Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyelerine şehit ve gaziler derneğine verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Nezaket ziyaretlerinden ötürü Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Salihli Şube Başkanı Abdullah Varol ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Borsa Başkanı Aksoy; “Azim ve kararlılıkla milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizi; bu uğurda gazilik mertebesine ulaşmış tüm Gazilerimizi ve Şehitlik mertebesine erişmiş kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz. Borsa olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Çünkü sizler şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetisiniz. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretiniz için Borsamız adına tekrar sizlere teşekkür ediyorum." dedi.